DUYURULAR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mımızın 99. Yıldönümünü düzenlediğimiz bir resepsiyon ile kutladık. Kemalpaşa Ramada Otel’de düzenlediğimiz resepsiyona EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ünal ile birlikte KESİAD üyeleri katılım gösterdi.

Resepsiyonun açılışında konuşan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı’mız Mutlu Can Günel, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı “Kurtuluş ve İstiklal” ateşi ile başlayan Milli Mücadelesi’nin Cumhuriyet’in ilanı ile nihai hedefine ulaştığını belirtti.
Irk, din, dil, inanç ve cinsiyet farkı gözetmeksizin her Türk vatandaşının özgürlüğü ve eşitliği temeline dayanan Cumhuriyet’in bizi millet olarak bir arada tutan, toplumsal bütünlüğümüzü ve dayanışmamızı sağlayan, güçlü ve modern bir Türkiye ideali etrafında birleştiren ortak ve vazgeçilmez değer olduğuna vurgu yapan KESİAD Başkanı Günel, “Her alanda sahip olduğumuz kazanımları daha ileriye götürmek ve ülkemizi dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirmek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ En Büyük Eserim “ dediği Cumhuriyet ve onun temel prensipleri etrafında toplanarak, birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma ve çalışma ile mümkün olacaktır” dedi.
Cumhuriyetin 99. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını saygı ve sevgiyle anan Günel, “Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum” diye konuştu.
Müzik dinletisi ile renklenen resepsiyonumuzda KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bir vals gösterisi sundular.

 

IP Adresiniz (54.36.149.245) kayıt edilmiştir.