DUYURULAR

Depremzede Çocuklarla 23 Nisan Kutlaması Yapıldı

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) depremzede çocukları bisiklet hediye ederek mutlu etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda farklı bir etkinliğe imza atan KESİAD hem ülkemiz için önemli günü çocukları mutlu ederek kutladı hem de Kemalpaşa’ya yerleşen 17 depremzede çocuğu bisiklet hediye ederek acılarını bir nebze unutturarak yüzlerinin gülmesini sağladı.

Kemalpaşa Eko Endüstri Fabrikası’nda gerçekleşen 23 Nisan Kutlamasına Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Belediye Başkan Yardımcısı Arzu Külahçıoğlu Altıntoz, KOSBİ Bölge Müdürü Mükremin Zülkadiroğlu ile KESİAD üyeleri katıldı. Çocukların gün boyu animasyon gösterileri ve birbirinden güzel çocuk oyunları ile eğlendiği, yemek ikramının yapıldığı etkinlik, pasta kesimi ve bisikletlerin çocuklara dağıtımı ile sona erdi.

Depremzede çocuklar mutlu oldu

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti çocuklara emanet ettiğini dile getiren KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, bu güzel günü dernek olarak en güzel şekilde kutlamak istediklerini söyledi. Yaşadığımız büyük felaketin yaralarını sarmaya çabalarken, yüreklerin birbirine sımsıkı bir daha hiç ayrılmamacasına kenetlendiğini belirten Günel, “Bir asrı devirmek üzere olan cumhuriyetimiz bir ulu çınar, bizler; Yüce Türk milletinin evlatları, bu ulu çınarın birer yaprağıyız. Biz Kahramanmaraş, biz İzmir, biz Adana, biz Ankara, biz Samsun, biz Gaziantep, biz İstanbul’uz. Biz kocaman bir aileyiz, biz Anadolu’yuz. Yarınlarımızın teminatı, istikbalimizin sigortası Ata’mızın kutsal emanetinin ikbali siz çocuklarımız;  İyi ki varsınız, hep var olacaksınız. Milletin Ulus bilinciyle egemen kılındığı, ve bu en büyük bayramın siz çocuklara armağan olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. Ne Mutlu Türk’üm diyene. Ben bize bu imkanı sağlayan Eko Endüstri başta olmak üzere tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. KESİAD bundan sonra da daha güzel etkinliklerle Cumhuriyetimize sahip çıkmaya devam edecek” dedi.

 

 

 

 

IP Adresiniz (54.36.149.245) kayıt edilmiştir.