DUYURULAR

KESİAD Danışma Kurulu İftar Yemeği

 

KESİAD’ın da üyesi olan Kemalpaşa Roka Steakhouse’da yapılan iftar yemekli toplantıya başta KESİAD Kurucu Başkanı Fahrettin Selçik olmak üzere eski başkanlar, yönetim kurulu ve danışma kurulu üyeleri katıldı. İftar yemeği sonrası konuşan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, aslında tüzükte yeri olan ancak uzunca bir zamandır, pandemi etkisiyle de toplanamayan Danışma Kurulu’nu toplamış olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Eski başkanlar olmak üzere bölgemizdeki büyük sanayicilerin de dahil olduğu Danışma Kurulu’nun hem bölgeyi hem de bölgedeki sorunları iyi bilen büyüklerden oluştuğunu ifade eden KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günel, “Duayen isimlerin bölgemize dair tespitlerini dinlemek, ülkemizin içinden geçmekte olduğu süreci değerlendirmek ayrıca bölgemize dair arzu ettikleri istikameti onlardan dinlemek adına bu toplantıları sürekli hale getireceğiz” dedi.

“Danışma Kurulu’nun önerilerini alacağız”

Eski başkanların da olduğu Danışma Kurulu üyelerinin hem yaşları itibariyle hem de yoğunlukları nedeniyle bu toplantıları üç ayda bir standart olarak yapacaklarını vurgulayan KESİAD Başkanı Günel, şöyle konuştu: “Onları çok fazla yormamak adına, onlarla birebir görüşmelerimiz sonucu bu toplantıları üç ayda bir yapmaya karar verdik. Hem ekonomik konjonktürü hem ülkemizin içinden geçmekte olduğu durumu, hem de Kemalpaşa’da bölge özelinde yapılması gereken konuları onlarla tartışacağız, projelerimizi onlarla paylaşarak yol yürüyeceğiz. Ayrıca onları onore de etmek istedik. Onların hala burada varlıklarının bizim için ne kadar önemli olduğunu anlamaları bizim için çok önemli. Öte yandan genç üyelerin aidiyetlerini kuvvetlendirmek adına arkalarında ne kadar büyük çınarlar olduğunu hissettirmek istedik. Son derece güzel, verimli ve doyurucu bir toplantı oldu.”

İftar yemeğinden sonra KESİAD Danışma Kurulu üyeleri KESİAD yönetimi ile gelecekte yapılacak projeler ve atılması gereken adımlarla ilgili fikirlerini paylaştı.

KESİAD Danışma Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Fahrettin Selçik, Aslı Selçik, Ali Özgenalp, Aytekin Öztaş, Zeki Yöndem, Haluk Meriç, Seçil Beydemir Kaynak, Hüseyin Beydemir, Şefik Tanyel, Süleyman Öz, Mehmet Bıkmaz, Emin Tümen, Mustafa Mutlubaş, Halil Doğan, Levent Ürkmez, Sevgi Karahan, Şevket Karahan, Nejat Özduran,  Aydın Telseren, Recai Çinkan, Bahtiyar Taşyağan, Erol Diren, Ali Doğan, Ziya Doğan, Murat Engin, Ahmet Demirok, Türker Zorlubaş, Ali Kara, Hüseyin Eren, İhsan Yağınlı, Fatih Yağınlı, Nadir Çetiner, Tamer Telek, Abdullah Taşyağan, Mesut Kanat, Mehmet Kanat, İlker Kanat, Mithat Kamiş, Mehmet Bildiler, Ahmet Semiz, Metin Yaşar, Davut Yanık, Selami Ulusoy, Hasan Ali Yıldız, Nurettin Avcı

IP Adresiniz (85.208.96.207) kayıt edilmiştir.