DUYURULAR

KESİAD öğrencilerle Anıtkabir’de

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Kemalpaşalı öğrencilerle birlikte Anıtkabir’e giderek Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Ulu Önder Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak anı defterini de imzalayan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, Türkiye’yi gençliğe emanet eden Ata’nın huzuruna gençlerle çıkmaktan dolayı gururlu olduğunu ifade etti.

KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, Uluönder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna Kemalpaşalı öğrenciler ile beraber çıkmak istediklerini söyleyerek, “19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle bu ziyareti geleceğimizin teminatı genç öğrencilerimizle yapmak istedik. Kemalpaşa’da eğitim gören liselerden 100 öğrencimizle Ata’mızın huzuruna çıkmak bize hem gurur hem güç verdi” dedi. Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile organize olarak Kemalpaşa’daki liselerden 100 öğrenciyle Anıtkabir’e giderek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı anlamlı bir şekilde kutladıklarını vurgulayan Günel, “Daha önce de KESİAD öğrencilerimizi Çanakkale’ye götürmüştü, bu anlamlı gezi ve ziyaretleri gelenekselleştirmek istiyoruz. Önümüzdeki dönemde de benzer gezileri organize edeceğiz. Değerlerimize gençlerle beraber sahip çıkmak hem gençliğe hem bize ödev. Bu ödevi de layıkıyla yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, anı defterine ise şunları yazdı:

“Aziz Ata’m
Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin temsilcileri ve bölgemizde öğrenim görmekte olan 100 pırıl pırıl Türk genci ile birlikte size şükranlarımızı arz etmek için manevi huzurunuzdayız.
103 sene önce bugünlerde Samsun’da ateşlediğiniz İstiklal meşalesi bugün halen Aziz Türk milletinin hürriyete, bağımsızlığa, özgürlüğe duyduğu inancın gücünü ve vazgeçilmezliğini simgelemekte ve tüm gücüyle yanmaya devam etmektedir.
Her daim yolumuzu aydınlatan ilkelerinizin ışığında uygar, bağımsız ve laik Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet var olması, ve gelecek nesillere en değerli miras olarak bırakılması için tüm gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.
Ruhunuz şad olsun.”

IP Adresiniz (92.42.38.45) kayıt edilmiştir.