DUYURULAR

Sünnet Şölenimiz Gerçekleştirildi

Derneğimizin uzun yıllardır Kemalpaşa Belediyesi ile ortak yürüttüğü Sünnet Şöleni etkinliği bu yıl da başarılı bir organizasyonla düzenlendi.

92 çocuk Kemalpaşa Devlet Hastanesi”nde gerekli sağlık kontrollerinden geçtikten sonra uzman hekimler tarafından sünnet edildi. Aileleri ile birlikte kendileri için hazırlanan sünnet şölenine katılan minikler, davul zurna eşliğinde üstü açık araçlarla gerçekleştirilen şehir turunun ardından Dere Mesire Alanı”nda organize edilen toplu sünnet şöleninde buluştu. Etkinliğe, Yönetim Kurulu Başkanımız Mutlu Can Günel, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Cemil Yılmaz, Atatürkçü Düşünce Derneği Kemalpaşa Şube Başkanı Şahin Üstünçağ, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Çok sayıda etkinliğin yer aldığı organizasyonda büyük mutluluk yaşayan minikler, kendileri için kurulan oyun parkurlarında doyasıya eğlendi. Miniklere dijital kol saati hediye edildi. Dondurma dağıtımı, şişme oyun alanlarında eğlenceler gerçekleştirildi. Yapılan etkinlik tavuk-pilav dağıtımı ve Mevlid-i Şerif okunmasının ardından son buldu.

 

 

 

IP Adresiniz (142.132.155.94) kayıt edilmiştir.